طرز تهيه كشمش خونگي چجوريه؟

۳۷ بازديد ۰ نظر

 

كشمش يكي از اون ميوه هاي خشك خشمزه است كه طرفدار بسيار زيادي داره و جدا از طرفداران خواص بسيار زيادي دارد بايد بدونيد كه اين ميوه خشك رو مي تونيد به راحتي داخل خونه درست كنيد و اگر مي خواهيد با طرز تهيه كشمش خانگي بيشتر آشنا بشيد با من همراه باشيد

كشمش آفتابي

يكي از ساده ترين نوع تهيه كششمش گذاشتن اون جلو نور آفتابه و در اين روش تنها كافي است خوشه هاي انگور تازه را بر روي يك سفره ي پلاستيكي و يا يك سيني گذاشته و در معرض آفتبا قرار دهيد و زماني كه انگور ها خشك و قهوه اي شدن اون رو جمع كنيد و در يك ظرف پلاستيكي و در يك مكان خشك نگه داري كنيد. مدت ضوري براي خشك شدن جبه نسبت به نوع انگور و شرايط آب و هوايي 20 الي 15 روز مي باشد.

در مناطقي كه پاييز زود رس دارند در بعضي سال ها بارندگي هاي زود هنگام به جبه هاي در حال خشك شدن آسب مي رساند براي پيشگيري از ضرر باران روي خوشه ها چادر پلاستيگي پهت مي كنند.

كشمش تيزآبي

كشمش تيزآبيبه سبزه مشهوره چون در اين روش رنگ سبز كشمش در طول خشك شدن حفظ مي شود و بعد از خشك شدن بسيار نرم است و آن خشكي كشمش آفتابي را ندارد. در اين روش يك روز قبل از چيدن خوشه بايد درون محلول كربنات پتاسيم و روغن سبزه و آب غوطه ور كرد و اگر اين انگور در محل درست شود كه روز ها بيشتر ابري بادش و تابيش نور خورشي ضعيف انگور ها بايد به مقدار بيشتري محلول تيزآّ آغشته شوند.

كربنات پتاسيم روي دانه هاي انگور شيار هايي را ايجاد مي كند. كه اين شيار ا باعث مي شود كه آب انگور زودتر خشك شده و كشمش سريع تر تشكيل شود همچنين باعث زرد شدن كشمش ها نيز مي شود. روغن سبز هم باعث نرمي كشمش ها مي شود.

كشمش سابه آفتاب

روش ديگر طرز تهيه كشمش خانگي خوشه هاي انگور را با نخ آويزان كرده و آن را در سايه و در معرض جريان هوا و يا حرارت ملايم قرار مي دهند و مزيت اين روش اين است كه اين كار را مي توان حتي در خانه و در دماي اتاث هم انجام دهيد و يك كشمش تميز و سالم و بدون گرد  خاك داشته باشيد. اين نوع كشمش سبز رنگ مي ماند اما از طرفي تهيه اين نوع كشمش مقدار زمان بر است و 50 تا 60 روز طول مي كشد همچنين زياد مقرون به صرفه نيست زيرا به سالن هاي مناسب نياز دارد.

كشمش طلايي

اين روش به روش كاليفرنيايي معروفه و ابتدا خوشه انگور رو تا چند ثانيه داخل محلول هيدروكسيد سديم با غلظت 0.2 تا 0.3 درصد فرو برده و بعد دوش آب سرد به انگور ميگيريم و برسي مي كنيم ببينيم باز نياز به محلول دارد يا خير و بعد از آن انگور هاي مرطوب در محفظه دود به مدت 2 تا 5 ساعت در معرض دود سولفر رار مي دهند

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.